Moist chocolate Cake

Moist Chocolate Cake saiz 9" berat dalam 1.5kg...including decoration (request simple design) only RM50 for HARI Raya Aidil Fitri 2009...PROMOSI...!!!!! thank u for order Fiza...

kek untuk majlis jiran-kawan Taman Meru Aman

sue buat majlis untuk kekawan sbb sue sekeluarga akan berpindah rumah....untuk manghargai..semangat kekawan.....sue sediakan beberapa juadah untuk majlis nie....sue buat kek devil moist cake with strawberry....comot jer ....nak buat cepat....
nie lak moist carrot cake.....untuk abiskan stok coklat dan strawberry...inilah hasil kek sue...

sesiapa nak order kek ni saiz 9" berat dalam lingkungan 1.5 kg termasuk decoration...

Carrot Cake moist RM 65
Devil Moist Chocolate Cake RM 70

HAPPY BIRTHDAY KAKAK MASHITAH

happy birthday kakak Mashitah.....anak sue yang sulung.....kak request nak deco sendiri kek barbie....heheeh malas nak letak colour...just putih.....hehehe..dah penat deco...kakak belasah jer picit nozzel....tak per lah...sekurang2nya nak cuba..tak salah kan....
cupcake theme disney princess....buat 24 biji hantar sekolah...pastu buat 12 biji kasi kawan2 baiknyer jer...
anak sue yang no 2..kek2 ni dia dah tak heran dah.....aina makan sate jer kek tak nak...jemu kot....
sofiah pon nak makan sate......heheheheh.....

Carrot Cheese Cake








untuk kek ni sebenarnya request dari hubby nak makan carrot kek sbb aritubuat carrot cake untuk aisyah sue tak buat lebih....cium bau jer lebih....huhu dengan sedih hubby pun mintak buat untuk aniversarry kami yang ke -8......pastu dia pun bawak cikit kat opis...so rasa2...kasila sikit kat sorang ustaz nih...komen ustaz mat saha kata boleh bukak kedai..ma cih... (heheehehee....dah bukak kedai dalam internet )....apapun doakankan kami kekal bahagia dia akhir hayat ...aminnn...

untuk cake ni...Carrot Cake saiz 9' harga RM 65

Biskut Coklat Oat Crunchy

Resepi biskut nie kita ambik daripada majalah Rasa, Sifu Chef Jasni, rasanya emmmmphhh sedap...
Kepada yang berminat merasai yang sedap dan berbaloi dengan harga cubalah rasa, satu balang seperti di atas harganya RM25 je.